در پارک فاوا انجام شد:

تفاهم‌نامه سه جانبه شروع عملیات گرنت فناوری به امضا رسید

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۲ کد : ۳۳ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۲۱۳
تفاهم‌نامه سه جانبه شروع عملیات گرنت فناوری به امضا رسید

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، نشست امضای تفاهم‌نامه سه جانبه شروع عملیات گرنت فناوری در پارک فاوا برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر کشمیری، مدیر کل برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه طرح گرنت فناوری ارائه داد و گفت: سال گذشته در هفته پژوهش و فناوری، توافق‌نامه اجرای طرح گرنت فناوری با پارک فاوا امضا و پس از چند ماه اجرای آن آغاز شد؛ اما متاسفانه به دلیل همزمانی با شرایط کرونا، فراهم شدن مقدمات اجرایی آن به تاخیر افتاد.

او با اشاره به طرح گرنت فناوری درباره مراحل آن توضیح داد: فراخوان و اطلاع‌رسانی این طرح اوایل سال جاری انجام، سپس پذیرش طرح‌ها (شامل دریافت درخواست و تقاضا) و نهایتا بررسی و اعلام حمایت توسط سازمان حامی اجرا شد.

کشمیری با بیان اینکه در سومین مرحله ، طرح‌های پذیرفته شده اعلام و اعتبارات آن تعیین می‌شود، تصریح کرد:

اکنون برای ابلاغ اعتبارات آمادگی داریم؛ در ادامه باید تامین منابع انجام و تمام منابع موجود برای اجرای این برنامه دراختیار صندوق‌های پژوهش فناوری قرار گیرد. به عبارتی تمام منابع باید در اختیار صندوق قرار داده شود و حسب دستور پرداخت پارک مجری، پرداخت به مجری انجام می‌شود.

به گفته این مقام مسئول، اکنون چهار عضو در تامین منابع مشارکت دارند که شامل خود مجری (اگر متعهد شده باشد)، پارک مجری، وزارت عتف و پارک فاوا می‌شود.

کشمیری تصریح کرد: در اجرای این طرح 9 مجموعه همکاری دارند؛ پارک فاوا به عنوان سازمان حامی، وزارت عتف (علوم، تحقیقات و فناوری)، پارک علم و فناوری مجری و ... که صندوق نوآوری شکوفایی نیز احتمالا به طرح خواهد پیوست.

او آمار و ارقامی درباره تعداد درخواست‌ها ارائه داد و گفت: در مرحله اول 112 درخواست داشتیم که 82 طرح پذیرفته و برای اعلام نظر پارک فاوا ارسال شد که نهایتا 47 طرح مورد پذیرش نهایی قرار گرفت.

به گفته مدیر کل برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، 50 درصد حمایت سازمان حامی از نظر تعدادی به طرح‌های استان سمنان تعلق گرفته است.

مبلغ حمایت از پروژه‌ها چه میزان است؟

کشمیری همچنین درباره مبلغ حمایت از طرح‌ها توضیح داد: به طرح‌هایی که مجری تعهدی در آورده نقدی نداشته باشند، از طرف پارک مجری مبلغ سه میلیون و 750 هزار تومان به پروژه های کارشناسی ارشد و هفت میلیون و 500 هزار تومان به پروژه‌های دکتری تخصیص داده می‌شود. همین مبلغ نیز از طرف وزارت عتف به پروژه‌ها اختصاص می‌یابد.

او ادامه داد: بسته به حمایت حامی، به پروژه‌های کارشناسی ارشد حداقل 7.5 میلیون تومان و دکتری 15 میلیون تومان تعلق می‌گیرد.

این مقام مسئول افزود: حداقل حمایت در صورت عدم تعهد مجری در آورده برای مقطع کارشناسی ارشد نیز، 7.5 میلیون تومان و بسته به حمایت سازمان حامی حداکثر 15 میلیون تومان و برای مقطع دکتری حداقل 15 و حداکثر 30 میلیون تومان خواهد بود.

او اظهار کرد: در صورت تعهد مجری در آورده، این مبالغ به ترتیب در مقطع ارشد به حداقل  11 میلیون و 250 هزار تومان و حداکثر  26 میلیون و 250 هزار تومان و در مقطع دکتری حداقل 22 میلیون و 250 هزارتومان و حداکثر 52 میلیون و 500 هزار تومان افزایش پیدا می‌کند.

کشمیری ادامه داد: تا کنون در مقطع ارشد 82 درخواست و در مقطع دکتری 30 درخواست برای حمایت داشته‌ایم که از این میان به ترتیب 56 طرح در مقطع ارشد و 26 طرح در مقطع دکتری مورد پذیرش قرار گرفته‌اند؛ از این میان به ترتیب 26 و 21 طرح‌ مورد حمایت پارک فاوا قرار گرفته‌اند.

به گفته این مقام مسئول، مجریان، پارک‌های مجری، وزارت علوم و پارک فاوا متعهد هستند که از طرح‌های پذیرفته شده به ترتیب 300 میلیون و 250 هزار تومان، 401 میلیون و 250 هزار تومان، 633 میلیون 750 هزار تومان و 825 میلیون تومان آورده کسب کنند.

او توضیح داد: این اعتبارات در سه سرفصل توانمندسازی، نیروی انسانی و تحقیق و توسعه قابل هزینه است که در شرایط کنونی طرح‌ها آماده ابلاغ بوده و مجریان می توانند از ابتدای دی ماه از حمایت‌های دریافتی هزینه کنند.


کشمیری در انتهای سخنانش بیان کرد: از بهمن‌ماه نیز علاوه بر پارک‌های علم و فناوری 5 استان فعلی، پارک‌های 10 استان دیگر به جمع اعضای شیکه‌ی تاد اضافه می‌شوند.

در ادامه نشست دکتر جعفر صدیق، رییس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات ضمن تشکر از تلاش‌های وزارت علوم گفت: امروز خانواده پارک‌ها را دارای سامانه کردیم که دستاوردی مهم برای 6 پارک عضو شبکه‌ی تاد، وزارت علوم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان حامی بوده است و امیدوارم این حرکتی که از سوی ما آغاز شده به بهترین شکل ادامه پیدا کند.

در انتهای نشست، سه توافق‌نامه‌دوجانبه و سه جانبه بین وزارتخانه عتف و پارک مجری، پارک‌فاوا و صندوق پارک‌های استانی و نهایتا میان سازمان حامی، پارک فاوا و صندوق پارک‌ها به امضا رسید.

گزارش تصویری این جلسه را اینجا ببینید.

کلید واژه ها: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک فاوا پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم توافق‌نامه گرنت گرنت رشد گرنت جوانه


( ۱ )

نظر شما :