در حاشیه دیدار وزیر ارتباطات با مسئولین بسیج دانشجویی کشور؛
نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای سازمانهای تابعه وزارت برگزار شد
![نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای سازمانهای تابعه وزارت برگزار شد](/images/www/fa/news/news-primary/2023/65631cf24d45f-35-.jpg)
این نمایشگاه در حاشیه نشست مسئولین بسیج دانشجویی با دکتر عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز جمعه برابر با سوم آذرماه 1402 در ستاد مرکزی این وزارتخانه برگزار شد.
دکتر عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست صمیمی با مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور با اشاره به اینکه امروز بسیجی کسی است که امید مردم را زنده نگه دارد، گفت: در برخی از حوزهها ما پیشرفتهای خوبی داشتیم و شما بسیجیان وظیفه روایتگری و جهاد تبیین پیشرفتها و دستاوردهای کشور را برعهده دارید.
وی در ادامه به فرایند طراحی و پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در سالهای گذشته پرداخت و با اعلام اینکه هم اکنون این شبکه حدود 64 درصد پیشرفت کرده است، یادآور شد: شبکه ملی اطلاعات، شبکهای پرسرعت، با کیفیت و امن در گستره ایران است که پاسخگوی نیازهای مردم در حوزههای مختلف خواهد بود. این شبکه در ابتدای دولت فعلی 23 درصد پیشرفت داشت که در کمتر از 2 سال به حدود 64 درصد رسیده است.
وزیر ارتباطات به مشکلات و کمبودهای زیرساخت ارتباطی نیز اشاره کرد و گفت: راهحل اساسی برای این مشکل، فیبرنوری منازل و کسب و کارهاست که با آماده کردن زیرساختهای آن، اجرای پروژه از یک سال گذشته آغاز شده و تاکنون نیز در 100 شهر تکمیل و سرعتهای تا 900 مگابیت بر ثانیه نیز به مردم ارائه شده است.
دکتر زارعپور ادامه داد: برنامهریزیهای لازم انجام شده است که تا پایان سال 1404 تمام شهرهای کشور را تحت پوشش این شبکه قرار دهیم. همچنین براساس برنامه هفتم توسعه نیز باید تا سال 1407 تمام ساختمانهای کشور به فیبرنوری متصل شوند.
وی به توسعه ارتباطات روستایی در 5500 روستا در دولت سیزدهم نیز اشاره کرد و گفت: برای ارائه سرویسهای مختلف براساس فناوری اطلاعات به تمام مردم کشور، به این ارتباطات نیاز داریم.
وزیر ارتباطات افزایش دو تا سه برابری ترافیک تولید داخل کشور را یکی دیگر از دستاوردهای این دوره عنوان کرد و افزود: در این دولت با تبادل ترافیک داخلی 6.5 ترابیت برثانیه رکورد تولید ترافیک داخل شکسته شد.
دکتر زارعپور در پایان گزارشی از آخرین وضعیت تحقق دولت هوشمند ارائه کرد و گفت: هدف ما این است که مردم از طریق یک آیکون در گوشیهای خود به صورت شبانهروزی و بدون ارائه هیچ مدرکی بتوانند از خدمات دولتی استفاده کنند. براساس برنامه هفتم توسعه تمام دستگاههای عمومی و دولتی مکلف شدهاند که تا پایان این برنامه تمامی خدمات خود را به صورت هوشمند به مردم ارائه کنند.
در پایان این نشست جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و دانشجویان با حضور در نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای سازمانهای تابعه وزارت، با فعالیتها و اقدامات هر سازمان آشنا شدند.
لازم به ذکر است؛ از پارک فاوا خانم مینا راستی، کارشناس روابط عمومی و امور بینالملل و خانم نسرین عظیمی، کارشناس مرکز توسعه واحدهای فناور در این نمایشگاه حضور داشتند.
نظر شما :