رئیس پارک فاوا:

آماده همکاری با دانشگاه خوارزمی در زمینه ایجاد مراکز رشد و نوآوری هستیم

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۲ کد : ۸۱ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۹۵۱
روابط عمومی پارک فاوا: رئیس پارک فاوا در دیدار با رئیس دانشگاه خوارزمی از آمادگی پارک فاوا برای همکاری با این دانشگاه در زمینه ایجاد و توسعه مراکز رشد و نوآوری خبر داد.
آماده همکاری با دانشگاه خوارزمی در زمینه ایجاد مراکز رشد و نوآوری هستیم

دکتر عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی، که روز دوشنبه (بیست بهمن ماه) در راس هیاتی متشکل از روسای دانشکده‌ها، مراکز پژوهشی و اعضای هیات علمی این دانشگاه در پارک فاوا حضور یافت، در دیدار با دکتر محمد جعفر صدیق، رئیس پارک فاوا از نزدیک در جریان فعالیت‌های پارک و نیز مراحل رشد و توسعه شرکت‌های فناور در این پارک قرار گرفت. 
در ابتدای جلسه دکتر حبیبی با اشاره به شرایط و موقعیت دانشگاه خوارزمی که دارای دو شعبه در تهران و البرز است، گزارشی از فعالیت‌های این دانشگاه در زمینه راه اندازی مراکز رشد در تهران و در کرج ارائه داد و خواستار همکاری با پارک فاوا و نیز استفاده از تجربیات آن در حوزه آی.سی.تی و نیز توسعه واحدهای فناور شد.  
سپس دکتر صدیق، رئیس پارک فاوا، ضمن خیر مقدم به مهمانان و خوش آمدگویی، خاطر نشان کرد که پارک فاوا به عنوان اولین پارک ملی و تخصصی در حوزه آی.سی.تی آماده همکاری با همه دانشگاه‌ها به خصوص در زمینه ایجاد و توسعه مراکز رشد است.
رئیس پارک فاوا در در خصوص اهمیت پارک‌ها و حمایت آن‌ها از شرکت‌ها افزود: پژوهش و تحقیقات علمی تا حد مشخصی می‌تواند در دانشگاه صورت گیرد، اما بعد از آن باید تحقیقات به بخش خصوصی واگذار شود چرا که حمایت از بخش خصوصی مارا در انتها به بازار و سود می‌رساند. 
دکتر صدیق سپس به اهمیت کارآفرینی در دانشگاه پرداخت و ادامه داد: دانشگاه کارآفرین یعنی دانشگاهی که به غیر از فارغ التحصیلی شخص، فارغ التحصیل کننده شرکت فناوری نیز باشد. 
وی افزود: دانشگاه کارآفرین را باید با تعداد شرکت‌های ثبت شده‌اش مورد سنجش و ارزیابی قرار داد. پس برای این که یک دانشگاه تبدیل به دانشگاهی کارآفرین شود، باید ابزارهای لازم را در دانشگاه فراهم کنیم. بخشی از این ابزار دستور العمل‌ها و آئین نامه‌هایی است که به نفع همکاری اعضای هیات علمی مان در شرکت‌های فناوری باشد که توسط خودشان و دانشگاهشان پایه گذاری می‌شود. 
دکتر صدیق با اشاره به زوایای مثبت و منفی تاسیس پارک‌های دانشگاهی گفت: این موضوع لزوما نه خوب است و نه بد چرا که پارک داری نیازمند تخصص و تکنیک های خاص خودش است و هر شخصی توانایی انجام این کار را ندارد. اما موضوعی که بسیار می‌تواند خوب باشد، همکاری و مشارکت دانشگاه‌ها با پارک‌های شهری است که این موضوع بیشتر مورد نظر ما قرار می‌گیرد اما اگر تصمیم به پارک دانشگاهی گرفته شد بسیار اهمیت دارد که در خود دانشگاه راه اندازی شود که در دسترس دانشجویان قرار گیرند.
وی افزود: ما همچنین دانشگاه‌ها را به ایجاد مراکز رشد و نوآوری تشویق می‌کنیم چرا که این موضوع بسیار در امر کارآفرین شدن می‌تواند موثر واقع شود. 
دکتر صدیق در پایان با اشاره به تجربیات و دستاورد‌های متنوع پارک فاوا از جمله شبکه تاد، مرکز توسعه واحدهای فناور و نیز ظرفیت‌های شعبه مشهد پارک فاوا،  برای همکاری با دانشگاه خوارزمی در چارچوب یک تفاهم نامه دوجانبه بین پارک فاوا و دانشگاه خوارزمی اعلام آمادگی کرد. 
در پایان این دیدار نیز رئیس دانشگاه خوارزمی به همراه هیات همراه از مراحل بازسازی و توسعه بخش های مختلف پارک،  شرکت‌های مستقر در پارک فاوا و نیز محصولات آنها بازدید کردند.

 

کلید واژه ها: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خوارزمی دکتر صدیق


نظر شما :