در راستای توسعه دیپلماسی علمی و فناوری؛

یک هیئت بلندپایه از دانشگاه یو.پی.ام مالزی از پارک فاوا بازدید کردند

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۲ کد : ۸۶۳ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۴۲۷
روابط عمومی پارک فاوا: در راستای توسعه دیپلماسی علمی و فناوری با کشور مالزی، یک هیئت بلندپایه از دانشگاه پوترا (یو.پی.ام) مالزی روز دوشنبه ۲۲ خردادماه ۱۴۰۲ از پارک فاوا بازدید کردند.
یک هیئت بلندپایه از دانشگاه یو.پی.ام مالزی از پارک فاوا بازدید کردند

در این نشست که با هدف آشنایی، بررسی و امکان‌سنجی درخصوص ایجاد گلخانه هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا برای دانشگاه یو.پی.ام مالزی برگزار شد، مقامات و مسئولان حاضر به ارائه معرفی سازمان‌های خود و نیز محورهای اصلی مورد علاقه با شروع همکاری مشترک پرداختند.

در ابتدای این نشست، دکتر محمدجعفر صدیق دامغانی‌زاده، مشاور وزیر و رئیس پار فاوا با استقبال از حضور هیئت مالزیایی در پارک فاوا، یکی از بهترین راه‌های گسترش روابط کشورهای مسلمان را ایجاد دیپلماسی علم و فناوری دانست و گفت: پارک فاوا آماده همکاری در همه زمینه‌ها با کشور پیشرفته و مسلمان مالزی است.

در ادامه، تاریخچه شکل‌گیری پارک فاوا در ایران، پروژه‌های پیشران پارک فاوا از جمله گلخانه آی.او.تی، تولید محتوای دیجیتال، شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال (تاد)، فعالیت بیش از 70 شرکت فناوری در پارک فاوا و... از جمله مهمترین محورهایی بود که از سوی دکتر قنبری باغستان، مشاور امور بین‌الملل پارک فاوا، برای هیئت دانشگاه یو.پی.ام تشریح شد و مورد استقبال آن‌ها قرار گرفت.

در ادامه نشست دکتر هنگ تواح بهارالدین، قائم مقام معاونت صنعت دانشگاه پوترای مالزی ضمن قدردانی از پارک فاوا، کارها و ایده‌های مطرح شده در جلسه را به برنامه‌های مدنظر و آتی دانشگاه یو.پی.ام نزدیک دانست و گفت: ایده‌های شما به کارهایی که ما می‌خواهیم انجام دهیم نزدیک است. برای کشور ما، ایران بسیار منحصربه فرد و قدرتمند است. موارد زیادی وجود دارد که مالزی در حوزه فناوری می‌تواند از پارک فاوا بیاموزد. به همین دلیل تبادل دانش و اطلاعات فرصت بسیار مناسبی برای ما خواهد بود. 

معاون صنعت دانشگاه پوترای مالزی ایران را به عنوان یکی از کشورهای مسلمانی که در تکنولوژی توانمند است، معرفی کرد و افزود: شما با وجود تحریم‌ها، متوقف نشدید و به حرکت خود ادامه دادید. ما معتقدیم که ذهن‌های خلاق و پتانسیل‌های بسیاری در اینجا وجود دارد. بازار مالزی در مقابل کشورهایی مثل چین بسیار کوچک است و به همین دلیل یافتن این بازارهای بزرگ مفید و حیاتی است. کشور مالزی با جمعیتی حدود 32 میلیون نفر، بازار کوچکی برای ارائه دانش و محصولات فناورانه خود دارد، اما یافتن شرکایی از ایران، چین، اروپا و... این کشور را به بازار بزرگتری متصل می‌کند. بنابراین دستیابی به بازارهای جدید همواره از اهداف اصلی ما به شمار می‌آید.

دکتر هنگ تواح بهارالدین در پایان تجارب دو کشور در زمینه بیوتکنولوژی و فناوری پیشرفته را با توجه توانایی ایران در ساخت تجهیزات، مکمل یکدیگر عنوان کرد.

پس از این جلسه و در ادامه حضور هیئت دانشگاه یو.پی.ام، از گلخانه هوشمند، آزمایشگاه پهپاد، شرکت واف، ارگ جدید و اتصال صنعت میانه بازدید به عمل آمد.

در این بازدید علاوه بر دکتر هنگ تواح بهارالدین، معاون صنعت دانشگاه پوترای مالزی، پروفسور لو تک چون، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه پوترا؛ پروفسور محمد نظام عثمان، مدیر مرکز تحول جامعه دانشگاهی دانشگاه پوترا و احمد فرهان اب کریم، کاردار سفارت مالزی نیز حضور داشتند.

همچنین از طرف پارک فاوا دکتر محمدجعفر صدیق دامغانی‌زاده، مشاور وزیر ارتباطات و رئیس پارک فاوا؛ دکتر عباس قنبری باغستان، مشاور ارتباطات و امور بین‌الملل پارک فاوا؛ دکتر فرهاد سنجری‌فرد، مدیر امور خوشه‌سازی و آزمایشگاه‌ها؛ مهندس جواد یزدان‌پناه، معاون توسعه فناوری پارک فاوا؛ مهندس محمدعلی جعفری، مدیر مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فاوا؛ دکتر رضا صالحی، مشاور طراحی گلخانه هوشمند پارک فاوا و دکتر علیرضا حفیظی، معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع حضور داشتند.

کلید واژه ها: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه پوترا مالزی


نظر شما :