با هدف همکاری و آشنایی بیشتر؛

شرکت تأمین سرمایه امین از پارک فاوا بازدید کرد

۱۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۳ کد : ۲۰۶ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۸۸۷
روابط عمومی پارک فاوا: شرکت تأمین سرمایه امین با هدف همکاری و آشنایی بیشتر روز چهارشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۰ از پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات بازدید کرد.
شرکت تأمین سرمایه امین از پارک فاوا بازدید کرد

در این بازدید دکتر محمدجعفر صدیق دامغانی‌زاده، رئیس پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات؛ سلمان خادم المله، مدیرعامل و عضو موظف هیئت مدیره شرکت تأمین سرمایه امین و محسن بهرامی ارض اقدس، رئیس و عضو غیرموظف هیئت مدیره شرکت تأمین سرمایه امین حضور داشتند.

دکتر محمدجعفر صدیق دامغانی‌زاده در حین بازدید از پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات(فاوا) به معرفی آن پرداخت و گفت: رسالت کلان پارک فاوا، توسعه اقتصادی و تعمیق تکنولوژی شرکت‌ها با هدف افزایش توان رقابت‏‌پذیری است. به همین دلیل از یک جنبه پارک‌‏ها را باید نسل جدیدی از سازمان‌‏های پژوهشی تلقی نمود که در آن به ‏جای  محققین مستخدم دولت، محققین شاغل در بخش خصوصی به انجام تحقیقات مشغول‌اند.

وی در خصوص جایگاه پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در زیست‌بوم و اکوسیستم نوآوری خاطرنشان کرد: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از نوع پارک‌های سمت بازار بوده و مکمل وظایف پارک‏‌های سمت عرضه محسوب می‏‌شود.

مشاور وزیر و رئیس پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات مأموریت پارک فاوا را «کمک به رشد شرکت‌های جوان حوزه ICT و تبدیل آ‌‌ن‌ها به شرکت‌های توسعه‌یافته»، «توسعه تعاملات بین‌المللی صنایع ICT ایرانی»، «جذب نخبگان و معکوس‌سازی روند مهاجرت نخبگان» و «شبکه‌سازی مراکز رشد کشور و اتصال شرکت‌های رشد یافته در مراکز رشد به بازار» عنوان کرد.

دکتر صدیق دامغانی‌زاده «پروژه‌های پیشران»، «برنامه‌های عملیاتی»، «آزمایشگاه‌‏ها و تجهیزات»، «ارزیابی و کنترل دوره‌‏ای شاخص‏‌ها» و «خدمات» را مؤلفه‌های اصلی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و تصریح کرد: صادرات داده‌های فرهنگی و هنری، ارائه خدمات ابری و صادرات این خدمات به کشورهای منطقه، کاربرد IOT در مسائل امنیت غذایی، مدیریت مصرف آب و شهر هوشمند و ایجاد زیرساخت‌های سیستم عامل باز و فراگیر نمودن کاربرد آن در ایران و کشورهای فارسی زبان منطقه از پروژه‌های پیشران پارک فاوا هستند.

وی برنامه‌‏های عملیاتی پارک فاوا را به دو بخش عمومی و ویژه تقسیم کرد و گفت: توسعه شرکت‏‌های جوان، شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال و برنامه بین‌المللی‌‏سازی از برنامه‌های عمومی پارک و خوشه‌‏های نوآوری به روش نوآوری باز، برنامه توسعه زنجیره تأمین و ... از برنامه‌های ویژه پارک هستند.

مشاور وزیر و رئیس پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات ادامه داد: در پارک فاوا آزمایشگاه‌های تخصصی مختلفی مانند آزمایشگاه محاسبات سریع، آزمایشگاه انیمیشن، آزمایشگاه خدمات ابری، آزمایشگاه کاربرد IOT  در تولید محصولات کشاورزی(با همکاری دانشگاه تهران)، آزمایشگاه حمل و نقل با پهپاد(با همکاری پست) و آزمایشگاه سنجش از راه دور(با همکاری سازمان فضایی) نیز حضور داشته و به فعالیت مشغول‌اند.

دکتر صدیق دامغانی‌زاده «شاخص رشد اقتصادی سالانه»، «شاخص نیروی دانش کار»، «شاخص عمق فناوری» و  «شاخص صادرات محصول و خدمات» را جزو شاخص‌های ارزیابی و کنترل دوره‌‏ای عنوان کرد و افزود: شاخص رشد اقتصادی سالانه نشان دهنده میزان درآمد سالانه به درآمد سال قبل است و در سطح شرکت و پارک محاسبه و به صوت سالانه اعلام می‌‏شود. شاخص نیروی دانش کار نشان‌دهنده میزان نیروی کار فعال و سطح دانشی آن‏‌ها است.

وی ادامه داد: شاخص عمق فناوری نشان‌دهنده سهم فعالیت‌‏های فناورانه از کل فعالیت اقتصادی یک شرکت است که در قالب دو شاخص خرد به صورت سالانه در سطح شرکت‏‌ها و پارک ارزیابی و منتشر می‏‌شود. همچنین شاخص صادرات محصول و خدمات نشان‌دهنده سهم صادرات از کل درآمد حاصله است که در سطح شرکت و پارک ارزیابی و منتشر می‏‌شود. این شاخص‌‏ها بر اساس مستندات قابل اتکا از جمله اظهارنامه مالیاتی شرکت‌‏ها، لیست بیمه شرکت‌ها و داوری فنی محصولات محاسبه می‌‏گردد.

لازم به ذکر است؛ تصمیم‌گیری در خصوص همکاری شرکت تأمین سرمایه امین و پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات به جلسات آتی موکول شد.

کلید واژه ها: شرکت تأمین سرمایه امین پارک فاوا پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات


( ۱ )

نظر شما :