با هدف همکاری و آشنایی بیشتر؛
شرکت تأمین سرمایه امین از پارک فاوا بازدید کرد
![شرکت تأمین سرمایه امین از پارک فاوا بازدید کرد](/images/www/fa/news/news-primary/2021/1625142206-img-6653-1-.jpg)
در این بازدید دکتر محمدجعفر صدیق دامغانیزاده، رئیس پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات؛ سلمان خادم المله، مدیرعامل و عضو موظف هیئت مدیره شرکت تأمین سرمایه امین و محسن بهرامی ارض اقدس، رئیس و عضو غیرموظف هیئت مدیره شرکت تأمین سرمایه امین حضور داشتند.
دکتر محمدجعفر صدیق دامغانیزاده در حین بازدید از پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات(فاوا) به معرفی آن پرداخت و گفت: رسالت کلان پارک فاوا، توسعه اقتصادی و تعمیق تکنولوژی شرکتها با هدف افزایش توان رقابتپذیری است. به همین دلیل از یک جنبه پارکها را باید نسل جدیدی از سازمانهای پژوهشی تلقی نمود که در آن به جای محققین مستخدم دولت، محققین شاغل در بخش خصوصی به انجام تحقیقات مشغولاند.
وی در خصوص جایگاه پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در زیستبوم و اکوسیستم نوآوری خاطرنشان کرد: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از نوع پارکهای سمت بازار بوده و مکمل وظایف پارکهای سمت عرضه محسوب میشود.
مشاور وزیر و رئیس پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات مأموریت پارک فاوا را «کمک به رشد شرکتهای جوان حوزه ICT و تبدیل آنها به شرکتهای توسعهیافته»، «توسعه تعاملات بینالمللی صنایع ICT ایرانی»، «جذب نخبگان و معکوسسازی روند مهاجرت نخبگان» و «شبکهسازی مراکز رشد کشور و اتصال شرکتهای رشد یافته در مراکز رشد به بازار» عنوان کرد.
دکتر صدیق دامغانیزاده «پروژههای پیشران»، «برنامههای عملیاتی»، «آزمایشگاهها و تجهیزات»، «ارزیابی و کنترل دورهای شاخصها» و «خدمات» را مؤلفههای اصلی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و تصریح کرد: صادرات دادههای فرهنگی و هنری، ارائه خدمات ابری و صادرات این خدمات به کشورهای منطقه، کاربرد IOT در مسائل امنیت غذایی، مدیریت مصرف آب و شهر هوشمند و ایجاد زیرساختهای سیستم عامل باز و فراگیر نمودن کاربرد آن در ایران و کشورهای فارسی زبان منطقه از پروژههای پیشران پارک فاوا هستند.
وی برنامههای عملیاتی پارک فاوا را به دو بخش عمومی و ویژه تقسیم کرد و گفت: توسعه شرکتهای جوان، شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال و برنامه بینالمللیسازی از برنامههای عمومی پارک و خوشههای نوآوری به روش نوآوری باز، برنامه توسعه زنجیره تأمین و ... از برنامههای ویژه پارک هستند.
مشاور وزیر و رئیس پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات ادامه داد: در پارک فاوا آزمایشگاههای تخصصی مختلفی مانند آزمایشگاه محاسبات سریع، آزمایشگاه انیمیشن، آزمایشگاه خدمات ابری، آزمایشگاه کاربرد IOT در تولید محصولات کشاورزی(با همکاری دانشگاه تهران)، آزمایشگاه حمل و نقل با پهپاد(با همکاری پست) و آزمایشگاه سنجش از راه دور(با همکاری سازمان فضایی) نیز حضور داشته و به فعالیت مشغولاند.
دکتر صدیق دامغانیزاده «شاخص رشد اقتصادی سالانه»، «شاخص نیروی دانش کار»، «شاخص عمق فناوری» و «شاخص صادرات محصول و خدمات» را جزو شاخصهای ارزیابی و کنترل دورهای عنوان کرد و افزود: شاخص رشد اقتصادی سالانه نشان دهنده میزان درآمد سالانه به درآمد سال قبل است و در سطح شرکت و پارک محاسبه و به صوت سالانه اعلام میشود. شاخص نیروی دانش کار نشاندهنده میزان نیروی کار فعال و سطح دانشی آنها است.
وی ادامه داد: شاخص عمق فناوری نشاندهنده سهم فعالیتهای فناورانه از کل فعالیت اقتصادی یک شرکت است که در قالب دو شاخص خرد به صورت سالانه در سطح شرکتها و پارک ارزیابی و منتشر میشود. همچنین شاخص صادرات محصول و خدمات نشاندهنده سهم صادرات از کل درآمد حاصله است که در سطح شرکت و پارک ارزیابی و منتشر میشود. این شاخصها بر اساس مستندات قابل اتکا از جمله اظهارنامه مالیاتی شرکتها، لیست بیمه شرکتها و داوری فنی محصولات محاسبه میگردد.
لازم به ذکر است؛ تصمیمگیری در خصوص همکاری شرکت تأمین سرمایه امین و پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات به جلسات آتی موکول شد.
نظر شما :