در جلسه با دانشگاه خاراگ؛

زمینه‌های همکاری دو جانبه میان پارک فاوا و دانشگاه ایالتی خاراگ تاجیکستان ارزیابی شد

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۷ کد : ۹۸۵ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۵۸۲
روابط عمومی پارک فاوا: نشست مقدماتی در خصوص بررسی و شناسایی زمینه‌های همکاری متقابل میان دانشگاه خاراگ و پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) روز شنبه برابر با ۴ شهریورماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
زمینه‌های همکاری دو جانبه میان پارک فاوا و دانشگاه ایالتی خاراگ تاجیکستان ارزیابی شد

در ابتدای جلسه، دکتر عباس قنبری باغستان، مشاور ارتباطات و امور بین‌الملل پارک فاوا ضمن خوشامدگویی به اعضای حاضر در جلسه، به معرفی پارک فاوا پرداخت و گفت: پارک فاوا به عنوان یک پارک ملی و با چشم انداز بین‌المللی در سال 1396 زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تأسیس شد. هدف اصلی این پارک حمایت از شرکت‌های فناور و کسب‌وکارهای فعال در حوزه آی.سی.تی است. پارک فاوا با هدف بین‌المللی‌سازی در چند سال اخیر، روابط مؤثری را با کشورهای حوزه آفریقا (تونس، نیجریه، مالی، سنگال، الجزایر و...) و کشورهای حوزه آسیا مانند سوریه، افغانستان و روسیه ایجاد کرده که برخی از آن‌ها منجر به عقد تفاهم‌نامه همکاری شده است.

مشاور ارتباطات و امور بین‌الملل پارک فاوا ادامه داد: در حال حاضر پارک فاوا دارای سه شعبه فعال در ایران است. در سایت البرز که شعبه اصلی پارک است، 72 شرکت، در سایت مشهد 17 شرکت و در سایت سمنان 1 شرکت عضو هستند. علاوه براین، پارک فاوا در حال احداث شعب بیشتر در بقیه استان‌های ایران است. 

در ادامه این نشست خانم افسانه محمد ایازوا، معاون روابط بین‌الملل این دانشگاه ضمن معرفی همکاران حاضر در جلسه، ایجاد روابط دانشگاه خاراگ با پارک فاوا را حائز اهمیت دانست و گفت: خاراگ اولین دانشگاه در استان خود مختار بدخشان است که از بدو تأسیس تاکنون خدمات ارزنده ملی و فراملی ارائه داده است و متخصصین و نخبگان زیادی را فارغ‌التحصیل کرده است. این دانشگاه در حال حاضر دارای 8 دانشکده و 19 گروه آموزشی و بیش از 4000 دانشجو است. دانشگاه خاراگ و در کل کشور تاجیکستان به توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیاز دارد و به همین دلیل آمادگی خود را برای همکاری متقابل با پارک فاوا اعلام می‌کنیم.

در ادامه خانم محمدایازوا در خصوص امکانات، گرنت‌ها، فناوری‌ها و مراکز نوآوری این دانشگاه گفت: دانشگاه خاراگ و به ویژه مرکز نوآوری آن به واسطه بانک جهانی و وزارت علوم تاجیکستان حمایت می‌شود و ایده‌های جدید دانشجویان در زمینه راه‌اندازی کسب و کارهای جدید مورد حمایت این نهادها قرار می‌گیرد. 

در ادامه دکتر قنبری باغستان با اشاره به اهمیت مرکز نوآوری دانشگاه خارک و اینکه این مرکز می تواند مرکز ثقل همکاری بین دو طرف باشد، خاطرنشان کرد: در صورتیکه مرکزآوری دانشگاه خاراگ ایده و فکر قابلی تأملی داشته باشد که بتواند در آینده تبدیل به محصول شود، پارک فاوا ممکن است بتواند به صورت مشترک از آن حمایت خواهد کرد.

در پایان جلسه مقرر شد که مرکزی نوآوری این دانشگاه ایده‌های جدید خود در حوزه آی.سی.تی را با پارک فاوا به اشتراک بگذارد و از این طریق زمینه‌های همکاری بیشتر خصوصاً در خصوص فروش محصولات شرکت‌های عضو پارک در کشور تاجیکستان بررسی شود. 

لازم به ذکر است در این جلسه خانم افسانه محمدایازوا، معاون امور بین‌الملل دانشگاه خاراگ؛ خانم لولا گولامادشووا، مدیرگروه پروژه‌های بین‌المللی در زمینه آموزش دانشگاه خارگ؛ خانم ماردونوا توجی، متخصص پروژه‌های بین‌المللی در زمینه آموزش دانشگاه خاراگ؛ دکتر عباس قنبری باغستان، مشاور ارتباطات و امور بین‌الملل پارک فاوا؛ خانم مینا راستی، کارشناس روابط عمومی و امور بین‌الملل و خانم شیوا فرضی، کارشناس امور بین‌الملل پارک فاوا حضور داشتند.

کلید واژه ها: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خاراگ


نظر شما :