مراسم تکریم رئیس سابق پارک فاوا با حضور رؤسای شرکتهای فناور برگزار شد
![مراسم تکریم رئیس سابق پارک فاوا با حضور رؤسای شرکتهای فناور برگزار شد](/images/www/fa/news/news-primary/2023/65214632e9b55-img-5889.jpg)
در ابتدای این مراسم جمعی از همکاران پارک فاوا خاطراتی را از حضور در پارک و همکاری با دکتر صدیق دامغانیزاده عنوان کردند.
در ادامه مهندس محسن ابویی، رئیس هیئت مدیره شرکت اتصال صنعت میانه به نمایندگی از شرکتهای حاضر در جلسه از برگزاری این مراسم و تلاشهای دکتر صدیق دامغانیزاده برای توسعه و گسترش پارک فاوا و تعاملات مثبت با شرکتها قدردانی کرد.
در ادامه دکتر صدیق دامغانیزاده ضمن تشکر از افراد حاضر در جلسه گفت: من توفیق داشتم که چهار سال در وزارت ارتباطات مأمور باشم و خدمت کنم. در این چهار سال تمام همکاران و شرکتهای عضو پارک تلاش کردند تا «نبودی» را «بود» کنند. پارک فاوا امروز ماحصل زحمت تمامی همکاران است.
وی افزود: امروز من برای خداحافظی در این جلسه حاضر شدم و از حضور همه اعضای حاضر در جلسه سپاسگزارم. مهندس قنبرپور فردی پارکدان، جوان، پرانرژی و کاربلد است. برای ایشان آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که شاهد موفقیتهای روزافزون خانواده پارک فاوا باشم.
در ادامه مهندس قنبرپور، مشاور وزیر و سرپرست پارک فاوا به همکاران پارک و نمایندگان و مدیران عامل شرکتهای حاضر در جلسه خوشامد گفت و از زحمات دکتر صدیق دامغانیزاده تقدیر کرد و ادامه داد: ایشان یکی از معماران پارکهای علم و فناوری در کشور و جزو پرچمداران اصلی توسعه پارکهای علم و فناوری در کشور هستند که امروز برکات آن را شاهد هستیم.
وی یادآور شد: پیشرفتهایی که در حوزه فناوری و توسعه تکنولوژی، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها اتفاق افتاد، از برکات کارهایی است که در دهه هشتاد در عین گمنامی انجام شد. در زمانی که مسئولین ما نمیدانستند که پارک علم و فناوری چه هست، دکتر صدیق و سایر دوستان در برنامه پنجساله چهارم، ماده 47 را گنجاندند و برای اولین بار اسمی از پارکهای علم و فناوری در اسناد بالادستی ذکر شد. برای زحماتی که دکتر صدیق برای پارک فاوا و توسعه کل پارکها در کشور کشیدند و همیشه از آنها حمایت کردند، جای قدردانی و تشکر وجود دارد. امیدواریم که این توفیق وجود داشته باشد تا بتوانیم از تجربیات ایشان استفاده کنیم.
مشاور وزیر و سرپرست پارک فاوا با اشاره به علت ایجاد پارکهای تخصصی ذیل وزارتخانههای تخصصی بعد از توسعه پارکهای استانی خاطرنشان کرد: پارکهای تخصصی که به واسطه وزارتخانههای تخصصی ایجاد شدند، مأموریت مشخص و ویژهای داشتند. در واقع وزارتخانه اختیار جهتدهی و تنظیمگری را دارد و فعالیتهای پارک نیز معطوف به نیازهای آن وزارتخانه است.
مهندس قنبرپور ادامه داد: در حال حاضر اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه شبکه ملی اطلاعات و فیبر در کشور است و این مگاپروژه، تجهیزات و خدمات زیادی را ذیل خودش نیاز دارد. لذا باید فعالیتها و برنامههای پارک فاوا و شرکتهای عضو آن که مورد حمایت وزارت ارتباطات قرار دارد، معطوف بر نیازهای این وزارت باشد. از سوی دیگر، سازمانهایی مانند سازمان تنظیم، شرکت زیرساخت، سازمان فناوری اطلاعات، شرکت پست، سازمان فضایی و سایر سازمانهایی که زیرمجموعه این وزارت فعالیت میکنند، مؤظفند تا از شرکتهای فناوری که ما از آنها حمایت کردیم تا در راستای اولویتهای وزارتخانه گام بردارند، تأمین تجهیزات نمایند.
وی افزود: شکل برنامهها و مواردی که تاکنون توسط دکتر صدیق با توجه به شناخت و اشرافی که به قوانین دارند ایجاد شده است، باید حفظ گردد اما فعالیتها و برنامههای پارک باید معطوف به نیازهای وزارت ارتباطات جهتدهی شود. با این وجود، اگر بتوانیم نیازهای داخلی کشور را تأمین کنیم، قطعاً میتوانیم در راستای نیازهای کشورهای منطقه گام برداریم.
مشاور وزیر و سرپرست پارک فاوا یادآور شد: پارک فاوا فقط یک فیزیک نیست، بلکه یک سازوکار است که باید کمک کند تا شرکتها رشد کنند. ما هم به عنوان یک نهاد زیرمجموعه وزارت ارتباطات باید تلاش کنیم که رشد شرکتها سرعت پیدا کند و در راستای اهداف و سیاستها باشد تا بتواند بازارهای جدیدی را برای شرکتها فراهم کند.
مهندس قنبرپور در پایان به تعامل شکل نگرفته بین پارک فاوا و فرودگاه پیام اشاره کرد و گفت: آنچه که امروز آن را فرصت میبینم، ظرفیتهایی است که فرودگاه پیام در شناخت پارک فاوا از آن غفلت کرده است و برعکس. لذا در راستای تحقق تعامل پارک فاوا با فرودگاه پیام، از همکاران و شرکتهای عضو پارک دعوت میکنم تا فرصتها، امکانات، فضا و تجهیزات فرودگاه پیام را ببینند. فضای توسعه فرودگاه پیام برای کارهای تولیدی و واردات خیلی بزرگتر از پارک فاوا است اما آنچه که در آنجا نیست، در پارک فاوا قرار دارد و آن جریان توسعه فناوری و نوآوری است و این دو تکمیلکننده یکدیگر خواهند بود.
لازم به ذکر است؛ در پایان مراسم لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود توسط مهندس قنبرپور، سرپرست پارک فاوا؛ مهندس یزدانپناه، معاون توسعه فناوری؛ دکتر حفیظی، معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع و مهندس جعفری، مدیر مرکز توسعه واحدهای فناور به دکتر صدیق دامغانیزاده اعطا شد.
نظر شما :