با هدف آشنایی با اکوسیستم فناوری پارک فاوا؛
گروهی از اساتید دانشگاههای برتر تهران از پارک فاوا بازدید کردند
![گروهی از اساتید دانشگاههای برتر تهران از پارک فاوا بازدید کردند](/images/www/fa/news/news-primary/2023/64bb8a219b2a6-img-5116.jpg)
گرنت جوانه از جمله ابتکارات پارک فاوا است که با هدف حمایت از پایاننامههای دانشجویی و هدایت آنها به سمت ایدههای بازار محور در حوزههای مختلف فناوری به دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی اعطا میشود.
در ابتدای جلسه دکتر محمدجعفر صدیق دامغانیزاده، مشاور وزیر و رئیس پارک فاوا با استقبال از حضور جمعی از اساتید دانشگاههای شهید بهشتی، صنعتی شریف، امیرکبیر و علم و صنعت، ضمن ارائه گزارشی اجمالی از تاریخچه و مأموریت پارک فاوا، نکاتی در خصوص اهداف و مأموریتهای پارک فاوا بیان نمود.
دکتر صدیق ضمن متمایز شمردن پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از دیگر پارکها، یکی از اهداف اصلی پارک را کمک به توسعه شرکتها و توجه ویژه به توسعه تحقیقات مورد نیاز بازار دانست و بر نقش دانشگاهها و تیمهای تحقیقاتی آن در رسیدن به این هدف تأکید کرد.
رئیس پارک فاوا با اشاره به حضور تعداد زیادی آزمایشگاه، هسته تحقیقاتی و پروژه پیشران در پارک فاوا به تشریح برخی از انواع گرنتهای حماتی پارک از جمله گرنت جوانه، گرنت رشد، گرنت توسعه و... پرداخت که از سوی پارک فاوا به محققان و تیمهای تحقیقاتی دانشگاهی پرداخت میشود.
در ادامه جلسه، رئیس پارک فاوا هدف از اعطای این گرنتها را جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و تیمهای تحقیقاتی آنها دانست و خاطرنشان کرد که هر پایاننامهای که ایده بازار محور داشته و مورد تأیید دانشگاه باشد، میتواند به نوعی از این گرنتها بهرهمند شود.
در انتها اعضای حاضر در جلسه به طرح دغدغههای تحقیقاتی، مسائل و چالشهای پیرامون آن و موضوعاتی از جمله زمانبندی اعطای گرنتها، مقوله مالکیت معنوی خروجی این تحقیقات و... پرداختند و همزمان پاسخهایی متناسب با هر یک از این دغدغهها را از زبان ریاست پارک فاوا دریافت کردند.
گفتنی است؛ پایان بخش این جلسه، بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاههای برتر تهران از بخشهای مختلف پارک از جمله آزمایشگاه گلخانه آی.او.تی، آزمایشگاه پهپاد، آزمایشگاه شبکه گلخانههای هوشمند، اتاق کشت و پیوند محصولات کشاورزی و... بود که با همراهی جمعی از مسئولان ارشد پارک فاوا صورت گرفت.
نظر شما :