در بازدید مدیرعامل شرکت پارس تکنولوژی سداد؛
زمینههای همکاری مشترک پارک فاوا با شرکت پارس تکنولوژی سداد بررسی شد
![زمینههای همکاری مشترک پارک فاوا با شرکت پارس تکنولوژی سداد بررسی شد](/images/www/fa/news/news-primary/2023/1673850940-img-1153.jpg)
در ابتدای این بازدید، دکتر محمدجعفر صدیق دامغانیزاده، مشاور وزیر ارتباطات و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) ضمن خوشامدگویی به بیان تجارب خود در زمینه پارکداری پرداخت و گفت: اینجا اولین پارکی است که یک وزارتخانه، آن را به صورت اقتصادی شکل داده که به آن پارک سمت بازار میگوییم. در اینجا مهم کاری است که میکنیم و نه محوطه یا ساختمانها.
وی ضمن اشاره به تفاوت دوره پس از تحریم دو کشور ژاپن و کره شمالی و تجربه موفق بانک ملی در ایجاد و توسعه پلتفرم مالی- اجتماعی «بله» افزود: ما به دنبال این هستیم که نخبگان ما در کشور بمانند و روزی که تحریمها برداشته شد، تکنولوژی ما از داخل کشور به جهان سرازیر شود.
در ادامه دکتر صدیق دامغانیزاده ضمن تشریح و امکانسنجی زمینه و روشهای همکاری مشترک دو طرف در کوتاه مدت و میان مدت از قبیل نوع قراردادها، نوع مدیریت، نحوه تأمین تجهیزات، تقسیم گرنت توسعه محصول، شیوه نامگذاری و برند شرکتها و روشهای تأمین مالی اظهار کرد: ما به دنبال این هستیم تا ریسک سرمایهگذاری شما را پایین بیاوریم. برای مثال میتوانیم جوانان نخبه را در قالب شرکت توسعهای جمع کنیم، پول و تجهیزات و تکنولوژی لازم را ما بدهیم تا برخی مسائل جدی شما نیز حل شود.
مشاور وزیر ارتباطات با بیان اینکه افزایش سرعت دسترسی به پول از مزایای این روش است عنوان کرد: در میان مدت نیز با استفاده از الگوی مرکز نوآوری نیروی کمتری گرفته، گرنتهای توسعه محصول را تقسیم کرده و روی ایدهای که بلندمدتتر است سرمایه گذاری میکنیم. همچنین میتوانیم منتور هم انتخاب کنیم. مهم این است که هر کاری باید تبدیل به محصول و شرکت شود.
رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات همچنین با معرفی شعبههای پارک فاوا در مشهد، ساری و سمنان ابراز امیدواری کرد که در آیندهای نزدیک، همکاری پارک فاوا و شرکت پارس تکنولوژی سداد در شعبه مشهد نیز تداوم یابد.
در ادامه این جلسه، دکتر ابوالقاسم صادقی، مدیرعامل شرکت پارس تکنولوژی سداد ضمن ابراز خرسندی از حضور و همکاری با پارک فاوا گفت: شرکت پارس تکنولوژی سداد در زمینه تأمین زیرساختها و تجهیزات بانکی فعالیت میکند. همچنین ما دارای محصولاتی که در لایه R&D به محصولات آزمایشگاهی و تجاری تبدیل میشوند نیز هستیم.
وی با بیان اینکه شیوه مدیریت، تکنولوژی و روندهای قانونی حوزه بانکی در ایران و جهان دائماً بروز میشوند افزود: در حوزه پولی، مالی و پرداخت نیز فضای زیادی برای نوآوری وجود دارد و اگر جهتگیریهای خوبی داشته و از ظرفیتهای جدید استفاده کنیم، میتوان سرمایهگذاریهای خوبی در حوزه فناوری اطلاعات انجام داد.
دکتر صادقی در پایان با تأکید بر لزوم کمهزینه بودن سرمایه گذاری فناوری اطلاعات در صنعتِ مبتنی بر داده و تراکنش در فازهای اولیه، ظرفیتها، انگیزهها و محدودیتهای شرکت پارس تکنولوژی سداد در ورود به این حوزه را برشمرد و خاطرنشان کرد: البته ما هم به دنبال راهحلهایی برای تأمین منافع شرکت پارس و خلق فرصتها و ارزشهای جدید هستیم تا سرانجام سرویسهای جدیدی برای خدمت در کشور ایجاد شود.
گفتنی است پس از پایان جلسه مدیران شرکت پارس تکنولوژی سداد و صنایع مخابرات راه دور ایران با هدف شناخت هر چه بیشتر، از بخشهای مختلف پارک از جمله گلخانه هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا و سازههای چندمنظوره بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید از طرف شرکت پارس تکنولوژی سداد، آقایان احمدرضا نصر اصفهانی (رئیس هیئت مدیره) و ابوالقاسم صادقی (مدیرعامل) و از طرف شرکت صنایع مخابرات راه دور ایران آقایان مسیح قائمیان (رئیس هیئت مدیره) و سیدحسین ضیایی (مدیرعامل) حضور داشتند. همچنین از طرف پارک فاوا علاوه بر دکتر محمدجعفر صدیق دامغانیزاده، مشاور وزیر و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندس یزدانپناه، معاون توسعه فناوری پارک فاوا و مهندس جعفری، مدیر مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فاوا نیز در این جلسه حضور داشتند.
نظر شما :