با هدف ارزیابی ظرفیتهای همکاری با پارکهای فناوری کشورهای همسایه؛
نشست مشترک پارک فاوا با مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری برگزار شد
![نشست مشترک پارک فاوا با مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری برگزار شد](/images/www/fa/news/news-primary/2022/1671639187-.jpg)
در ابتدای این نشست، دکتر عباس قنبری باغستان، مشاور ارتباطات و امور بینالملل پارک فاوا ضمن معرفی ظرفیتهای پارک، شعبههای استانی و دستاوردهای شرکتهای فناور عضو پارک به سابقه بلندمدت و درخشان تیم مدیریتی پارک فاوا پرداخت.
وی پارک فاوا را در خصوص همکاری با کشورهای حوزه آفریقا پیشگام دانست و به بازدید سفرا و مقامات کشورهای مالی، تونس، الجزایر، سنگال، غنا و عضویت پارک فاوا در کمیسیون مشترک ایران- سنگال اشاره کرد.
دکتر عباس قنبری باغستان ضمن اشاره به همکاری با کشور روسیه یادآور شد که آقای کیریانوف، نماینده بازرگانی سفارت فدراسیون روسیه در تهران و رئیس دفتر نمایندگی شرکت روستک با هدف آشنایی و بررسی امکان همکاریهای راهبردی از پارک فاوا بازدید کرده و برای آغاز همکاری با پارک فاوا ابراز تمایل کردند.
مشاور ارتباطات و امور بینالملل پارک فاوا ارائه خدمات کارگزار صادراتی و راه اندازی خط تولید مشترک محصولات را از جمله راههای ورود شرکتهای ایرانی به بازارهای جهانی دانست و خاطر نشان کرد که پارک فاوا از هرگونه پیشنهاد در خصوص توسعه همکاریهای بینالمللی از جانب مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری استقبال میکند.
در ادامه این جلسه مشترک، دکتر سعید عواطفی امجد، مدیر بخش فناوری مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری ضمن ارائه پیشنهاداتی در خصوص توسعه همکاریهای بینالمللی به صورت ارتباطات بین پارکی و بین شرکتی، ظرفیتهای همکاری با Z-Park چین را مطرح کرد و یادآور شد که با توجه به مذاکرات و همکاریهای صورت گرفته پیش از دوران کرونا میتوان همکاری با پارک فناوری کازان در کشور روسیه و راهاندازی پارک در کشور هندوستان را امکانسنجی کرد.
وی با بیان اینکه پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از بازوهای معاونت فناوری و نوآوری محسوب میشود، یادآور شد که پس از شناسایی و بررسی ظرفیتهای شرکتهای فناور پارک فاوا میتوان آنها را به طرفهای بینالمللی برای توسعه همکاریها معرفی کرد. همچنین میتوان با استفاده از ظرفیتهای معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، موضوعات همکاری با کشورهای چین، روسیه و هند را به طور جدی پیگیری نمود.
در پایان این جلسه، امکان همکاری بینپارکی با پارکهای فناوری کازان و اسکولکوو روسیه و z-park چین، امکان راهاندازی پارک فناوری در هندوستان، امکان همکاری بینشرکتی به صورت بینالمللی و معرفی هیئتهای بازدیدکننده خارجی به پارک فاوا نیز بررسی شد.
نظر شما :