سلسله نشست‌های معرفی اکوسیستم فناوری ICT کشور-۱؛

شرکت گرین وب سامانه نوین به معرفی محصولات خود پرداخت

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۸:۵۷ کد : ۶۲۰ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۸۹۵
روابط عمومی پارک فاوا: اولین نشست از سلسله نشست‌های معرفی شرکت‌های اکوسیستم فناوری ICT کشور با هدف آشنایی شرکت‌های اکوسیستم فناوری و تولید دانش‌بنیان کشور با محصولات و خدمات یکدیگر روز دوشنبه ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۱ به صورت آنلاین برگزار شد و شرکت گرین وب سامانه نوین به معرفی محصولات خود پرداخت.
شرکت گرین وب سامانه نوین به معرفی محصولات خود پرداخت

در این نشست آقای مهدی محمدی، مدیرعامل هلدینگ دانش‌بنیان گرین وب ضمن تشکر از مجموعه پارک فاوا به معرفی شرکت گرین وب پرداخت و گفت: یکی از دارایی‌های مهم شرکت‌ها داشتن شبکه ارتباطی قوی است اما متأسفانه برخی به آن توجه نمی‌کنند. در شبکه ارتباطی یک شرکت علاوه بر شناخت مشتریان، شناخت تأمین‌کنندگان و شرکا نیز مهم است.

مدیرعامل هلدینگ دانش‌بنیان گرین وب چشم‌انداز نهایی شرکت را جهانی کردن صنعت IT ایران اعلام کرد و ادامه داد: مجموعه هلدینگ گرین وب با تخصص در حوزه خدمات زیرساخت‌ ابری به عضویت پارک فاوا در آمد. یک شرکت هنگامی می‌تواند موفقیت پایدار داشته باشد که نگاه آن بین‌المللی باشد. هلدینگ دانش‌بنیان گرین وب به 150 هزار کسب و کار اینترنتی خدمات میزبانی وب، Cloud و زیرساخت‌های ابری ارائه می‌دهد. شرکت‌هایی که از خدمات گرین وب استفاده می‌کنند، در 72 نقطه‌ دنیا میزبانی می‌شوند و هلدینگ بر روی 8 هزار سرور خدمات ارائه می‌دهد. به لحاظ منابع انسانی نیز 250 نفر متخصص در مجموعه به فعالیت مشغول هستند. مجموعه گرین وب نگاه بین‌المللی داشته و توانسته در صادرات خدمات IT ورود پیدا کند و سه سال متوالی به عنوان صادرکننده نمونه انتخاب شود. 

وی شرکت‌های زیرمجموعه گرین وب را مجموعه ایران سرور (مرکز خدمات حرفه‌ای میزبانی وب)، گرین تک (مرکز نوآوری شتاب‌دهنده با محوریت صادرات خدمات)، استارتاپ چاپیروس (اولین استارتاپ دانش‌بنیان صنعت چاپ)، آزمایشگاه امنیت گرین وب (فعال در حوزه امنیت)، ابر آراز (فعال در حوزه زیرساخت‌های ابری) و شرکت پشتیبان (در حوزه خدمات ذخیره‌سازی ابری) عنوان کرد.

محمدی توجه به ترندهای بین‌المللی را برای ورود به بازار مهم دانست و تصریح کرد: پدیده‌ای به نام تحول دیجیتالی پیش روی ما قرار دارد که در کل دنیا اتفاق افتاده است. یک شرکت IT باید موقعیت خود را در تحول دیجیتالی مشخص کند. سه حوزه هوش مصنوعی، Cloud و بلاکچین برای هلدینگ گرین وب انتخاب شده که در حوزه تحول دیجیتال حرفی برای گفتن دارد. 

مدیرعامل هلدینگ دانش‌بنیان گرین وب خاطرنشان کرد: شرکت گرین وب در حوزه هوش مصنوعی وارد حوزه زیرساخت شده است؛ چراکه شرکت‌های بسیار خوبی در ایران به فعالیت مشغول هستند که به زیرساخت هوش مصنوعی نیاز دارند و آن زیرساخت، پردازش‌های ابری است که در حوزه هوش مصنوعی وجود دارد و گرین وب آن را در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهد. هوش مصنوعی در اولویت‌های نظام قرار گرفته به حدی که رهبر تأکید کرده‌اند که شرکت‌های مختلف باید در حوزه هوش مصنوعی ورود پیدا کنند و با قدرت به پیش روند. خوشبختانه اثرات تحریم‌ها در حوزه هوش مصنوعی کم است چون به سخت افزار وابسته نبوده و به توان فنی افراد وابسته است. همچنین قوانین دست‌وپاگیری در حوزه پردازش داده‌ها در ایران وجود ندارد و شرکت‌ها به راحتی می‌توانند در این حوزه فعالیت کنند.

وی خدمات پردازش گرافیکی (IRAN GPU)، دیتاسنتر ابری و سکوی ابری بلاکچین را از جمله محصولاتی عنوان کرد که در حوزه هوش مصنوعی ارائه می‌شود.  

محمدی ادامه داد: در خدمات پردازش گرافیکی به استارتاپ‌ها و شرکت‌هایی که در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند، خدمات پردازش گرافیکی به صورت پلتفرم پردازش گرافیکی پایه و پلتفرم پردازش گرافیکی پیشرفته ارائه می‌شود. محصول دیتاسنتر ابری در دو حوزه‌ cloud service، platform as a service آماده ارائه خدمت است که محدود به ایران نیست و در 72 کشور دنیا وجود دارد. شعار شرکت گرین وب در محصول دیتاسنتر ابری این است که ایران، تهران نیست و تمرکز همه‌ داده‌های ایران در تهران یک خطر استراتژیک است. محصول بعدی سکوی ابری بلاکچین است که یکی از کاربردهای آن رمز ارزهاست. استارتاپ‌ها و شرکت‌هایی که می‌خواهند اپلیکیشن‌هایی در حوزه بلاکچین آماده کنند، به راحتی و با چند کلیک می‌توانند بلاکچینی را که نیاز دارند در پلتفرم خود ایجاد کنند چون بستر بلاکچین مثل یک سیستم عامل عمل می‌کند. 

مدیرعامل گرین وب تصریح کرد: هلدینگ دانش‌بنیان گرین وب مدلی را برای توسعه خود در نظر گرفته که پارتنرشیپ را توسعه دهد و با شرکت‌های دیگر مشارکت کند. در حوزه خوشه‌سازی نیز دو خوشه ایجاد شده و ایده این است که در خوشه‌ها بتوانیم به کمک شتابدهنده گرین تک محصولات مشترک با استارتاپ‌های مختلف تولید کنیم. 

محمدی در پایان 6 حوزه سرویس دیتا بیس، سرویس ایمیل سازمانی، سرویس WAF، use case های زنجیره تأمین، use case های انواع مناقصه‌ها و use case های قراردادهای هوشمند را در مجموعه گرین وب لازم دانست که بتواند شرکت‌های فناور را با خود همراه کند. 

لازم به ذکر است؛ اولین نشست از سسله نشست‌های معرفی شرکت‌های اکوسیستم فناوری آی.سی.تی کشور با حضور دکتر محمدجعفر صدیق دامغانی‌زاده، مشاور وزیر و رئیس پارک فاوا برگزار شد.

در پایان این نشست نیز پرسش و پاسخ میان شرکت‌های حاضر در این نشست برگزار شد.
 

کلید واژه ها: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات نشست‌های معرفی شرکت‌های اکوسیستم فناوری ICT کشور


( ۱ )

نظر شما :