با هدف آشنایی و تعامل بیشتر؛

مدیرعامل گروه مالی ساتا از پارک فاوا بازدید کرد

۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۱ کد : ۳۷۲ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۶۷۴
روابط عمومی پارک فاوا: دکتر سید محمد هاشمی‌نژاد، مدیرعامل گروه مالی ساتا و دکتر محمد نظیفی، مدیر توسعه کسب و کارهای نوآورانه گروه مالی ساتا با هدف آشنایی با ظرفیت‌های پارک فاوا و ارزیابی امکان همکاری‌های مشترک روز سه‌شنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۰ از پارک فاوا بازدید و با مقامات این پارک به بحث و تبادل نظر پرداختند.
مدیرعامل گروه مالی ساتا از پارک فاوا بازدید کرد

دکتر محمدجعفر صدیق دامغانی زاده، مشاور وزیر و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در ابتدای جلسه و ضمن خوشامدگویی، پارک فاوا را به استناد اساسنامه موجود، پارک ملی و بین‌المللی عنوان کرد و گفت: پارک فاوا یکی از قطب‌های اصلی توسعه علم و فناوری استان البرز که شعار خود را استان علم و فناوری می‌داند، است. پارک فاوا علاوه بر اینکه در 22 استان کشور به فعالیت نرم‌افزاری مشغول است؛ یعنی فعالیت‌های پژوهشی که در پارک‌های استانی هستند را حمایت می‌کند، در استان‌های البرز، سمنان، مشهد و ساری(در دست احداث) شعبه دارد.

دکتر صدیق دامغانی‌زاده در ادامه ضمن اشاره و معرفی پارک‌های جهان، رسالت کلان پارک فاوا را توسعه اقتصادی و تعمیق تکنولوژی شرکت‌ها با هدف افزایش توان رقابت‌‏پذیری دانست و گفت: به همین دلیل از یک جنبه پارک‏‌ها را باید نسل جدیدی از سازمان‌‏های پژوهشی تلقی نمود که در آن به ‏جای  محققین مستخدم دولت، محققین شاغل در بخش خصوصی به انجام تحقیقات مشغول‌اند. به عبارت دیگر، نتیجه عملیات صحیح پارک‌ها «توسعه اقتصادی بر پایه توسعه فناوری»، «نقش‌آفرینی جدی در بومی‌سازی فناوری و تکمیل زنجیره ارزش» و «افزایش تعداد و حجم شرکت‌ها و اتکای آن‌ها به فناوری بومی» خواهد بود.

وی مهم‌ترین وجه تمایز پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات با دیگر پارک‌های فناوری را در «کارکرد پارک فاوا» دانست و تصریح کرد: دیگر پارک‌ها تنها به مسئله تقاضا می‌پردازند اما پارک فاوا وظیفه تولید و عرضه کالا را به بازار فروش دارد. به عبارتی پارک فاوا یک پارک استارتاپی نیست، بلکه پارکی است که میزبان شرکت‌های توسعه یافته و دارای محصول است.

رئیس پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات مأموریت پارک فاوا را «کمک به رشد شرکت‌های جوان حوزه ICT  و تبدیل آ‌‌ن‌ها به شرکت‌های توسعه‌یافته»، «توسعه تعاملات بین‌المللی صنایع ICT ایرانی»، «جذب نخبگان و معکوس‌سازی روند مهاجرت نخبگان» و «شبکه‌سازی مراکز رشد کشور و اتصال شرکت‌های رشد یافته در مراکز رشد به بازار» عنوان کرد.

دکتر صدیق دامغانی‌زاده «پروژه‌های پیشران»، «برنامه‌های عملیاتی»، «آزمایشگاه‌‏ها و تجهیزات»، «ارزیابی و کنترل دوره‏‌ای شاخص‏‌ها» و «خدمات» را مؤلفه‌های اصلی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و تصریح کرد: صادرات داده‌های فرهنگی و هنری، ارائه خدمات ابری و صادرات این خدمات به کشورهای منطقه، کاربرد IOT در مسائل امنیت غذایی، مدیریت مصرف آب و شهر هوشمند، ایجاد زیرساخت‌های سیستم عامل باز و فراگیر نمودن کاربرد آن در ایران و کشورهای فارسی زبان منطقه، بومی‌سازی فناوری سخت‌افزاری مورد نیاز در صنعت CT و شبکه ملی اطلاعات و لجستیک هوشمند (حمل بار به وسیله پهپاد و IOV) از پروژه‌های پیشران پارک فاوا هستند. 

در ادامه دکتر سید محمد هاشمی‌نژاد، مدیرعامل گروه مالی ساتا ضمن تشکر از معرفی پارک فاوا گفت: کلیه فعالیت‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی نیروهای مسلح به صورت مستقل توسط مجموعه ساتا(سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح) صورت می‌گیرد. در ذیل ساتا گروهی تحت عنوان گروه مالی ساتا یا سرمایه‌گذاری مهرگان تأمین پارس قرار دارد که به فعالیت‌های مدیریت دارایی‌ها، تأمین مالی، آینده پژوهی، کسب و کارهای نوآورانه، VC و... می‌پردازد.  

مدیرعامل گروه مالی ساتا ادامه داد: در اکوسیستم مجموعه، حدود 700 هزار بازنشسته و مستمری بگیر و حدود 2 میلیون شاغل نیروهای مسلح وجود دارد و وظیفه گروه مالی ساتا حفظ و ادارۀ دارایی‌های مالی و دارایی‌های ساتا به نحو درست است.

همچنین دکتر محمد نظیفی، مدیر توسعه کسب و کارهای نوآورانه گروه مالی ساتا تصریح کرد: حدود یک سال است که گروه مالی ساتا ورود به کسب و کارهای نوآورانه را به صورت عملیاتی در دستور کار خود قرار داده است. خوشبختانه صندوق گروه مالی ساتا با مشکلاتی مانند شکاف درآمد و هزینه که در صندوق های بازنشستگی وجود دارد، مواجه نبوده و ناظر بر جبران شکاف ذکر شده است. 

مدیر توسعه کسب و کارهای نوآورانه گروه مالی ادامه داد: گروه مالی ساتا تلاش می‌کند تا براساس چهارچوب اکوسیستم نوآوری در سه محور دارایی‌های فیزیکی، اقتصادی و شبکه‌ای با نقطه مشترک اکوسیستم نوآوری باز حرکت کند. 

نظیفی در پایان یادآور شد: گروه مالی ساتا تمامی حلقه‌ها و مسیرهای بلوغ یک شرکت را پیش‌بینی کرده است. اساساً عبور از این مرحله نیازمند تفکیک مالکیت و مدیریتی است که برای آن در بازار سرمایه راه کار وجود دارد. تفاوت حرکت در یک نهاد مالی به سمت نوآوری با حرکت یک شرکت و یا ارگان دولتی تفاوت دارد. در گروه مالی ساتا این دقت نظر وجود دارد که برای هر راند از حرکتِ شرکت، تأمین مالی و منابع برای آن شرکت درنظر گرفته شود.  

مدیرعامل گروه مالی ساتا در پایان آمادگی و تمایل خود را برای همکاری و تعامل با پارک فاوا ابراز کرد.

لازم به ذکر است؛ در این جلسه علاوه بر دکتر محمدجعفر صدیق دامغانی‌زاده، مشاور وزیر و رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ دکتر نمکی، مشاور رئیس پارک فاوا؛ مهندس محمدعلی جعفری، مدیر مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فاوا؛ آقای شمسی، مشاور رئیس پارک فاوا؛ دکتر سید محمد هاشمی‌نژاد، مدیرعامل گروه مالی ساتا و دکتر محمد نظیفی، مدیر توسعه کسب و کارهای نوآورانه گروه مالی ساتا حضور داشتند.
 

کلید واژه ها: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات گروه مالی ساتا


( ۱ )

نظر شما :