پارک فاوا از پایاننامههای دارای ایده بازارگرا حمایت مالی میکند
![پارک فاوا از پایاننامههای دارای ایده بازارگرا حمایت مالی میکند](/images/www/fa/news/news-primary/2020/1597473971-2.png)
به گزارش روابط عمومی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، دکتر جعفر صدیق روز سه شنبه با حضور در برنامه تلویزیونی «در انتهای الوند» با اشاره به شعار ناگذاری شده سال گفت: برای جهش تولید باید اقداماتی انجام شود، از جمله اینکه تعداد شرکتهای جدید در کشور و درآمد شرکتهای موجود افزایش یابد که این اقدامات مستقیما منجر به تولید اشتغال خواهد شد و پارک فاوا نیز دقیقا به همین منظور پایهگذاری شده است.
وی ایجاد شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال در سطح ملی را یکی از اهداف تاسیس این پارک دانست و افزود: وظیفه این شبکه حمایت از ایدههای جوانان در سطح دانشگاه و ایجاد شرکتهای نوپا به صورت حمایت از دوره رشد است.
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات این پارک در راستای جهش تولید تصریح کرد: ایجاد کسب و کار جدید نیازمند این است که فرد ایده خود را به محصول اولیه (mvp) تبدیل کند، در گام بعد محصول را در ابعاد آزمایشگاهی به تولید برساند و سپس وارد شرکت شود.
به گفته صدیق، این مرحله در شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال با همکاری پارکهای استانی و وزارت علوم کلید خورده است که در این راستا از ۱۵۰ نمونه محصول اولیه در ۶ استان حمایت میشود.
وی در گفتوگوی زنده شبکه دو صدا و سیما، با اشاره به فراخوان گرنت رشد اظهار کرد: این فراخوان درباره حمایت از شرکتهای نوپایی است که نمونه محصول اولیه را دارند و شرکت خود را تاسیس کردهاند، اما برای اینکه به تولید آزمایشگاهی برسند به حمایت نیاز دارند.
این مقام مسئول تمرکز اصلی پارک فاوا را حمایت از پایاننامههای دارای ایده بازارگرا عنوان کرد و گفت: هدف این است که جهتگیری پایاننامههای دانشگاههای کشور به سمت نیازهای ملی بازگردد، البته در نظام آموزش عالی دخالت نمیکنیم و پایاننامهها باید توسط دانشگاهها تصویب شود.
وی تصریح کرد: پایاننامههایی که ایده بازارگرا داشته باشند، بر اساس سطح و مقطع بین ۲۴ تا ۴۸ میلیون تومان اعتبار تحقیقاتی دریافت میکنند. در نتیجه دانشجو سال آخر دوره ارشد یا دکتری محصولی دارد که می تواند بر پایه آن بیزینس ایجاد کند و منشا تولید ثروت شود.
نظر شما :