با هدف انتقال تجربه متقابل و بررسی ظرفیت‌های موجود برای مشارکت طرفین-۲؛

هیئتی متشکل از مدیران ارشد و کارشناسان پارک فاوا از پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۴ کد : ۱۱۱۵ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۸۴
روابط عمومی پارک فاوا: در راستای آشنایی و انتقال تجربه فی مابین پارک فاوا و دستگاه‌های فعال در حوزه فناوری و نوآوری، یک هیئت از پارک فاوا، روز سه شنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۳ از پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد و برخی از شرکت‌های فعال در آن بازدید کردند.
هیئتی متشکل از مدیران ارشد و کارشناسان پارک فاوا از پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند

در ابتدای این جلسه، دکتر امیری، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد ضمن خوشامدگویی به اعضای حاضر در جلسه، به معرفی پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد پرداخت و گفت: دانشگاه فردوسی مشهد پتانسیل بالایی در زمینه نیروی انسانی دارد و به همین دلیل باید از ظرفیت و استخرِ ایده آن در حوزه فناوری به خوبی استفاده کرد. در سال 1400 مجوز پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی توسط وزارت علوم صادر شد که در حال حاضر حدود 150 شرکت در قالب دو مرکز رشد (مرکز رشد جامع و علوم انسانی) و حدود 25 شرکت در قالب تحقیق و توسعه به فعالیت مشغول هستند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد یادآور شد: اگر تعاملات با پارک فاوا بیش از پیش افزایش یابد، می‌تواند منجر به هم‌افزایی میان دو مجموعه و تقویت زنجیره از ایده تا محصول شود. خوشبختانه متقاضیان پذیرش در مراکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی بسیار بالاست که دلیل آن، جذابیت دانشگاه فردوسی در شهر مشهد است؛ چراکه در مرکز شهر قرار دارد و بهترین فضای تعامل با مجموعه‎‌های بیرونی شهری را دارد.

دکتر امیری یادآور شد: بسیاری از شرکت‌های پارک علم و فناوری خراسان رضوی امکان استقرار در دانشکده‌ها را دارند. به همین دلیل بسیاری از دانشجویان می‌توانند در قالب کارآموزی در شرکت‌ها فعالیت کرده و در نهایت جذب آن‌ها شوند.

وی در پایان افزود: پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد به دنبال راه‌اندازی و تخصیص مرکز فناوری پیشرفته شماره 2 در داخل دانشگاه به حوزه‌های اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی است که حضور پارک فاوا می‌تواند این موضوع را تسهیل کند. 

در ادامه مهندس مطلق، مشاور رئیس پارک فاوا، ضمن تشکر از میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد به معرفی پارک فاوا پرداخت و گفت: پارک فاوا به عنوان یک دستگاه ملی ذیل وزارت ارتباطات در سال 1396 در استان البرز فعالیت خود را آغاز کرد و در جهت تسهیلگری در راستای توسعه فناوری در حوزه آی.سی.تی، اقتصاد دیجیتال و الکترونیک فعالیت می‌کند که در حال حاضر بیش از 80 شرکت فناور و دانش‌بنیان در آن فعال و مستقر هستند.

مشاور رئیس پارک فاوا تصریح کرد: پارک فاوا بر اساس مصوبه هیئت وزیران، مأموریت توسعه فناوری در 31 استان را بر عهده دارد. بر همین اساس تاکنون در هفت استان البرز، مشهد، سمنان، ساری، اصفهان، زنجان و کرمانشاه (بر اساس ظرفیت توسعه آی.سی.تی، منابع انسانی فعال در این حوزه و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه در هر استان) این توسعه صورت گرفته و این برنامه برای تمام استان‌های کشور تعریف شده است. 

وی افزود: توسعه دیتاسنترها و یکپارچه‌سازی ذخیره دیتا در کشور باعث شد که مأموریت ایجاد قطب داده (دیتا سنتر) در دو مرکز شهید میری در مشهد و شهید کاظمی در فولادشهر اصفهان و همچنین تأمین زیرساخت‌های لازم برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه به پارک فاوا واگذار شود که می‌تواند در توسعه اقتصاد دیجیتال در شرق کشور اثربخش باشد. این حوزه می‌تواند یکی از ظرفیت‌های همکاری متقابل فی‌مابین پارک فاوا و پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد باشد.

مشاور رئیس پارک فاوا در ادامه با اشاره به شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال پارک فاوا، گفت: مراکز نوآوری، مراکز رشد، کارخانه‌های نوآوری و پارک‌های علم و فناوری در سراسر کشور می‌توانند با عضویت در این شبکه از ظرفیت‌های ملی که در توسعه فناوری و اقتصاد دیجیتال و آی.سی.تی وجود دارد، بهره‌مند شوند. در همین زمینه گرنت‌های متعددی نیز تخصیص داده شده است. 

مهندس مطلق در پایان آمادگی پارک فاوا در استفاده متقابل از ظرفیت‌های مشترک (ستاد پارک و شرکت‌ها) دو مجموعه را اعلام نمود.

در پایان دکتر سیدزاده، مدیر شبکه تاد و شعب استانی پارک فاوا و مهندس فریدونی، مدیر توسعه پارک‌های داده به معرفی واحدها و فعالیت‌های مربوطه پرداختند و آمادگی خود را برای همکاری‌های متقابل اعلام کردند.

لازم به ذکر است که در این بازدید مهندس مطلق، مشاور رئیس پارک فاوا؛ دکتر حفیظی، معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع پارک فاوا؛ مهندس خلیلی، رئیس پردیس رضوی پارک فاوا؛ دکتر سیدزاده، مدیر شبکه تاد و شعب استانی پارک فاوا؛ مهندس فریدونی، مدیر توسعه پارک‌های داده و جمعی از کارشناسان پارک فاوا و دکتر امیری، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی؛ دکتر اسماعیلی، مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد و مهندس سعادتی، معاون پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد حضور داشتند. 
 

کلید واژه ها: پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد


نظر شما :