سلسه بولتنهای تولید محتوا-۱۴؛
بولتن «چیستی، چرایی و چگونگی شایستگیهای رفتاری منابع انسانی در شرکتهای فناور» منتشر شد
![بولتن «چیستی، چرایی و چگونگی شایستگیهای رفتاری منابع انسانی در شرکتهای فناور» منتشر شد](/images/www/fa/news/news-primary/2023/1684759519-14-1.jpg)
سلسله بولتنهای تولید محتوا در پارک فاوا، با پشتوانه بیش از 25 سال تجربه مدیریتی در پارکهای علم و فناوری کشور، با هدف ایدهپردازی و گفتمانسازی در خصوص جدیدترین مؤلفهها، سازوکارها و مکانیسمهای حکمرانی مدرن در پارکهای علم و فناوری تولید و منتشر میشوند.
از این رو، در این بولتنها تجارب زیسته تیم مدیریتی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات، دیدگاهها و نظرات کارشناسان و خُبرگان این عرصه و نیز صاحبنظران حوزههای آی.سی.تی و دیگر عرصههای مرتبط مورد واکاوی قرار گرفته و متناسب با آخرین دستاوردها، تحولات و گفتمانهای این حوزه، در دسترس علاقهمندان قرار میگیرد.
به همین منظور چهاردهمین شماره از سلسه بولتنهای تولید محتوای پارک فاوا با عنوان «چیستی، چرایی و چگونگی شایستگیهای رفتاری منابع انسانی در شرکتهای فناور» ویژه آبانماه 1401 زیرنظر، دکتر محمدجعفر صدیق دامغانیزاده، مجری طرح، دکتر عباس قنبری باغستان و مشاور طرح، دکتر احسان چیتساز با هدف ایدهپردازی و ایجاد گفتمان در ارتباط با «حکمرانی مدرن» در پارکهای علم و فناوری تولید و منتشر شده است.
در مقدمه چهاردهمین شماره از سلسه بولتنهای تولید محتوای پارک فاوا آمده است:
«یکی از مهمترین مسائل شرکتها در حوزه منابع انسانی، نحوه تشخیص فرد مناسب برای شغل مورد نظر است. به طور کلی، هنگام استخدام یک فرد توسط کارفرما، دو معیار مدنظر قرار میگیرد: مهارتهای سخت که شامل مهارتهای فنی و رزومهای افراد است و مهارتهای نرم که اصطلاحاً شایستگیهای رفتاری نیز به آنها گفته میشود. گزارش روندهای استعدادیابی جهانی لینکدین 2019 نشان میدهد که 92 درصد کارفرمایان اذعان کردهاند که شایستگیهای رفتاری و مهارتهای نرم مثل مهارتهای فنی یا بیشتر از آن اهمیت دارند و 89 درصد از استخدامهای ضعیف، به علت فقدان شایستگیهای رفتاری مناسب در فرد بوده است. اما شایستگیهای رفتاری چه هستند؟ چطور باید ارزیابی شوند و در شرکتهای فناور چه شایستگیهای رفتاری برای نیروی انسانی از اهمیت بیشتری برخوردار است؟»
برای مشاهده چهاردهمین شماره از سلسه بولتنهای تولید محتوای پارک فاوا اینجا را کلیک نمایید.
نظر شما :